torsdag 11 juni 2009

Min "lediga" dag

Den där middagen drog visst ut på tiden och jag sov alldeles för få timmar inatt (typ 3) så det var med trötta ögon jag gick till gymmet för att cykla imorse. (Fast ibland får man offra lite sömn, gårdagen var verkligen värd det.) Jag hade således inga större förväntningar på mig själv, men oj vad bra det gick. Jag tog det visserligen medvetet lite lugnare men instruktörsmässigt kände jag mig hur bra som helst. Nu när jag tänker efter är det efter nätter med för lite sömn som det har känts som bäst på senaste tiden. Ett lite konstigt sammanträffande, men det kanske beror just på de låga förväntningarna på mig själv? Jaja, oavsett så gav det mig en energikick så jag klarade av att gå hem också utan att somna på vägen.

Efter dusch och frukost blev det dock lite sömn innan det var dags att ta tag. Idag är min enda "lediga" dag på en halv evighet (läs; en dryg vecka), men så värst ledig är jag inte för det. Först cykling som sagt (fast det är ju enbart kul), sen tvättande, lite städande och fixande med Premerarelaterade saker. Tyvärr hinner jag ju inte lägga så mycket tid på det (Premera alltså) som jag skulle önska så det gäller att passa på när man kan. Jag tänkte också försöka börja på ett nytt cykelpass samt hinna med att handla lite småsaker. Men först ska jag nog belöna mig själv med en stunds konstgjord sol på gymmet. Den riktiga solen vägrar ju visa sig så man får ta vad man har.


Förväntar mig lite crawlande ikväll! (Bilden lånad från Linda.)


Ikväll är det army camp igen och den här gången ska jag se till att springa dit i rätt tid. Så, note to self: Vi börjar 19:15, alltså ska du springa iväg strax efter 18:45. Remember!

4 kommentarer:

carro sa...

Känner igen det där. På sina s.k "lediga dagar" har man lyckats skramla ihop en en hel hög grejer å fixa. Ledig då? Nja...
Näh, jag lägger min röst på 4 dagarsveckor. Jobbmässigt då alltså.

Pulver sa...

vad är army camp`?

Generalen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Löpning & Livet sa...

carro: 4 dagars jobbhade varit perfekt!

pulver: det är army training utomhus :) LÄs mer på:
http://www.activizeinmotion.se/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=10