lördag 13 juni 2009

3,8 %

Jag var precis inne på Stockhom Marathons hemsida och såg att jag klättrat upp på 117:e plats bland damerna. 117:e av totalt 3042 fullföljande kvinnor/tjejer/tanter/damer. Det betyder att jag är bland de 4 bästa procenten. Till och med bland den 3,8 översta procenten. (Eller hur man nu uttrycker det.) Ganska häftigt.

I övrigt jobbar jag hela dagen och vad som händer ikväll är ännu lite oklart, men något kul blir det definitivt. Det kan jag behöva!

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Coolt. Och grattis förståss :)

Malin sa...

Oj,oj, oj. Inte illa! Vad satsar på nästa år? Sub 3:30? :)

Lina sa...

Grymt!! Bra jobbat!! =)

Magdalena sa...

Cooolt. Nästa år under 100?

Marre sa...

Va? Det är ju inte klokt! Du kanske är den nästa Lilian Magnusson som "bara" skulle träna "lite" och sen blev elit? Satsa stenhårt till nästa år kanske?

Löpning & Livet sa...

tackar :)

Marre: haha, nja :) men drömma kan man ju :)

Sara (Träningsglädje) sa...

det är helt fantastiskt jäkla skitcoolt! och jag är väldigt nyfiken på hur du kände dig, för jag har aldrig fått känslan att du liksom var riktigt slut?

Löpning & Livet sa...

sara: tja.. såhär i efterhand känns det ju som att jag hade mer att ge, men så är det ju alltid :) Det gjorde ont sista milen och jag tror jag gjorde mitt bästa, men det sägs ju att när man tror att man är helt slut har man alltid minst 15% kvar :)