lördag 20 juni 2009

Skogshalvmara, glass och jordgubbar

Det var min midsommar det.

Skog, lite regn till och från. Besök av solen emellanåt. Fågelkvitter, ekorrar, bra musik, pigga ben och backar. Ungefär så. Behöver jag säga att det var helt underbart?!

Jag upplever inte längre Skatåsmilen som mördarmilen. Numera älskar jag (nästan) alla backar. Jag älskar underlaget och jag älskar omgivningen. En dag som igår var jag i stort sett ensam i hela delsjöområdet. Jag mötte någon enstaka löpare och då kändes det som att vi hade en hemlighet tillsammans. Det var liksom en speciell känsla i skogen igår. Svensk sommar.

Tempomässigt gick det rejält mycket snabbare än vad jag upplevde och hur det brukar vara. Min kropp och jag är ett bra team just nu. Klart vi skulle ha stora mängder glass och jordgubbar!

6 kommentarer:

Makena sa...

Låter härligt härligt!:) Längtar tills jag också klarar springa långpass. Första delmålet är att klara en mil...

Har läst här ett tag för att du inspirerar så o tänkte att det kanske var dax att lämna en kommentar :)

Anna (Orka mera) sa...

I dag när huvudet känns lite tungt är jag väldigt avis på din midsommarafton :) Fast det var jag ju redan igår när jag läste om den förståss!

Malena sa...

Det låter härligt. Hoppas verkligen du åt massor av glass och jordgubbar. Jag kom aldrig ut på ett pass och det är jag ledsen för. Hoppas på idag i stället. Om regnet och blåsten bara kunde bedarra en liten aning...

Ha en fortsatt skön helg!

Snorkkis sa...

Härligt, och vad kan väl vara bättre än svensk sommar och total kompis-anda med sin kropp, och dessutom glass och jordgubbar! Kul att terränglöpningen funkar så bra också!

Anna sa...

Njut av att din kropp är stark och snabb. Jag blir riktigt avundsjuk på dig som fortsatt träna på bra och behållt ditt flow. Jag gjorde det motsatta efter GTB varvet. Jag la skorna på hyllan och tog ut svängarna med en massa inbokade "måsten". Nu håller jag på att försöka hitta tillbaka till det flow som ger energi och styrka. Vilken underbar midsommar du verkar ha haft. Löpning i skogen ger så mycket positiv kraft jämfört med att nöta asfalt.

Löpning & Livet sa...

makena: oj, vilken komplimang! klart att du också klarar av att springa långpass snart, bara att ta det lite lugnt och öka lite i taget så är du snart där!

anna: hehe :)

malena: massor var ordet!

snork: finns ju inget bättre! :)

anna: jag njuter! Joba på så är du snart tillbaks på banan!