tisdag 9 juni 2009

Eh.. vadå hjärnsläpp!

Det märks att det är lite mycket runt omkring mig just nu. Att det är lite stressigt den här veckan. Att jag har lite mycket i huvudet.

Glad över att både få springa och träna army (tänkte testa att springa till och från skatås den här veckan då det är styrkefokus) gav jag mig iväg. Efter 2,5km var jag framme och hade nästan 10min tillgodo. Gick på toa och började sedan spana efter de andra. Såg inte till någon och började fundera på om vi har börjat träffas någon annanstans. Jag har ju trots allt inte varit med de två senaste veckorna. Men så helt plötsligt inser jag att vi ju självklart inte alls börjar klockan 17, det är ju klockan 18! Smart! Jag är alltså på plats en hel timme för tidigt!! Haha, vad dum jag kände mig :)

Övervägde att stanna kvar och vänta och kanske typ stretcha, men insåg sedan att det skulle bli sjukt tråkigt. Därför sprang jag hem igen. Så nu sitter jag här istället. Men alldeles snart sätter jag mig på cykeln och åker till Skatås en andra gång. Ska bara äta nåt innan. Lutar åt att jag köper en Snickers. Det blev jag sjukt sugen på just nu när jag tänkte tanken.

10 kommentarer:

Susanna sa...

Hahaha! Då var det inte konstigt att jag inte mötte dig när jag cyklade dit :D

Erika sa...

Det man inte har i huvudet får man ha i benen... =)

Train'in sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna (Orka mera) sa...

Haha, men vilken tur att det var en timme åt rätt håll. Hade varit värre om du kommit en timme sent och fått se de andra stretcha eller nått :)

Cizzi sa...

Ja, bättre en timme tidigare än för sent. Då finns det ju fortfarande en chans =)

Löpning & Livet sa...

sus: haha, nä :)

erika: nåt sånt ja :)

anna & cizzi: det har ni rätt i! :)

Malin sa...

Nej vad tråkigt! :(
Man kan inte ha huvudet med sig jämnt! ;) Hoppas att passet gick bra i alla fall...

MarathonMia sa...

Fast erkänn att det var rätt fantastiskt att vinna en hel timme mitt i all stress - var kom den ifrån liksom :)

Em Löfgren sa...

haha hört att senila människor blir väldigt vältränade, och nu förstår jag varför ;) hihi!!

Ann-Sofie sa...

haha, du fick ju iaf extra vardagsmotion ;) hoppas du fick rensa knoppen sen med ett riktigt jobbigt pass!