söndag 7 juni 2009

Slutspurt

Tenta och presentation av en styrke- respektive konditionsövning idag. Jag har pluggat i princip noll till tentan och hoppas på att svaren på frågorn ligger där bak i huvudet nånstans. Det ska det göra. Låtpresentationen känns dock helt ok (Förutom filmningen och tillhörande genomtittande. Även om det är sjukt nyttigt, hatar jag att se, men framförallt höra, mig själv på film!) Hoppas bara jag orkar göra alla upphopp jag planerat in i konditionslåten, just snyggt annars :)

Sovit alldeles för lite har jag gjort inatt också. Filmtittande och annat skoj gick visst före. Inte optimala förutsättningar, men jag litar på mitt huvud. Wish me luck!

7 kommentarer:

TheLoonyNail sa...

Lycka till!

Snorkkis sa...

Stort lycka till! Kommer att gå finfint!

Malin sa...

Spännande! Det kommer säkert gå jätte bra! ;) Lycka till

Ann-Sofie sa...

Lycka till!!! Du kommer säkerligen göra succe :)

Susanna sa...

Hoppas det går bra! Sova får du göra ikväll!

Anna (Orka mera) sa...

Det kommer säkert gå jättebra (eller har förmodligen redan gjort det!) Ska bli kul att läsa om :)

Löpning & Livet sa...

tack för era lycka till! gick ju super :)