onsdag 29 september 2010

Bus

Jag tror bestämt det är en busig bäbis som bor i magen. När vi var på ultraljud så rörde den på sig så mycket att barnmorskan hade svårt att mäta det som skulle mätas, och idag när vi skulle lyssna på hjärtat så gömde den sig allra längst ner i magen. Det tog en bra stund innan vi äntligen kunde höra det lilla hjärtat picka på. 150, en helt normal puls på en sådan liten krabat.

Jag funderar också på om den ville retas lite under kvällens armyklass. Det är tur för mig att jag är instruktör och bestämmer helt själv hur aktiv jag ska vara under klassen. För idag var det minsan väldigt jobbigt att göra pushups. Det mesta var jobbigt om jag ska vara ärlig. Kanske gjorde bäbisen sig extra tung där inne? :) Tur att jag har så grymma deltagare, då gör det inte så mycket att jag själv får ta det lugnt och mest peppa till stordåd.

5 kommentarer:

Karin Engen sa...

Åhh vad sött! Helt övertygad om att det kommer vara en sprallig krabat som kommer ut :)

Jenny sa...

Säkert en blivande löpar-stjärna!

Mia sa...

Ni kommer att få det tufft med andra ord om den lilla/lille redan övar på sina bus-skills :)

Marre sa...

Fniss.... Ja då har väl bebben ärvt något från dig då! :-)

Erika sa...

En marathonlöpare från start :)