fredag 17 september 2010

Cykelklassknåpande och ro i hjärtat

Jag har äntligen lite mera ro i mitt hjärta. Efter en rätt stressig vecka har jag nu en ledig dag. Martin är på plats och snart tänkte jag ta en liten springtur. Jag har även haft lite mer tid att pyssla med höstens första cykelklass som snart är klar. På måndag morgon ska den iallafall vara det. Första blocket för hösten är en distansklass där min tanke är att vi ska ligga relativt stabilt puls- och ansträningningsmässigt. Mellan 70 och 80% av max, i snitt gärna så nära 75% som möjligt. Det är ingen tokjobbig klass och det är heller inte meningen. En lugn och skön start på både dagen, veckan och höstterminen. 4 veckor framöver, sedan är det dags att höja intensiteten ett litet snäpp. Linjärt stegrande intensitet över terminen, fyra olika klassupplägg och en avslutning som stavas mjölksyra lagom till julen.Musiken för första blocket hittar du här. Minus ihopmixning och sånt. Om man kollar artisterna inser man att jag inte har så stor fantasi för närvarande. Men vad gör det? Musiken är ju grym! Hoppas även mina nhya deltagare gillar den. Ska bli spännande att se vad det är för människor! Ny anläggning, ny dag, ny tid. Roligt! Jag gillar verkligen morgonklasser. Det gäller bara att få deltagarna att äta något innan passen, annars får de det tufft framåt vintern.Om fem timmar får vi se bäbisen!

3 kommentarer:

Marre sa...

Åh vad roligt att få se bäbisen! Bra start på helgen!

Mia sa...

Vi kanske krockar :) Jag är också ute och springer...i regnet. Jag borde ha gjort det här redan i morse ;)

Kul för er att få se underverket. Måste kännas helt magiskt.

Kram

Malin sa...

Spännande =)
Trevlig helg!