söndag 12 september 2010

Tick tack

Tiden går alldeles för snabbt (och på ett annat sätt alldeles för långsamt)! Nog har jag hunnit med en hel del, men ändå är helgen snart slut och verkligheten kallar igen. Att stå vid sidan av Stockholm halvmarathon var både väldigt roligt och näst intill outhärdligt plågsamt. Samtidigt som det var oerhört motiverande och glädjande att se alla grymma löpare kände jag mig på något sätt utanför. Jag ska ju vara en del av det där. Menmen. Min tid kommer och den kommer komma med besked.

Förutom detta (och en massa mer bra grejer) har jag även hunnit förälska mig i två nya lägenheter. Den ena är jag nog bara halvt kär i, men den andra är jag helt såld på. Tyvärr finns det nog fler som är det, men man kan alltid hoppas på lite tur.

1 kommentar:

Ingmarie sa...

Spännande! Skickar en stor kram med MASSOR av tur! Och som sagt var, ½maran finns nästa år med. och nästa och nästa och nästa och...