torsdag 9 september 2010

Kärlek

Jag är totalfast. Jag vill ha!


Nike Free 3,0 Bild; Löplabbet

Egentligen vet jag inte om jag har ett sådär jättestor behov av dem just nu, men jag tänker att jag kan ha dem på gymmet och jobba i dem. De är så sjukt sköna! Dessutom är de snygga och sånt är faktiskt ganska roligt. Man vill ju vara fin om fossingarna liksom. Hoppas tomten kommer tidigt i år..

4 kommentarer:

Träningsglädje sa...

jag delar din kärlek!!

Ann (annsanns.blogg.se) sa...

Alltså fy tusan vilken ågren jag får nu... Klämde och kände på de där på Nike World i NY härom veckan, men slog inte till... Fast jag egentligen både ville och kunde. Dumma, dumma ekonomiska jag! De var ju mycket billigare over there...
Du har väl rabatt? SLÅ TILL!!

Erika sa...

Snygga!! Jag blev ägare till ett par svart/lila Nike-sneakers förra hösten. Kärleken består :)

jocke sa...

Väldigt bra val. Jag har ett par nike free plus som "street sko". Lite som du tänkt anv dina till. På tal om priset här i sverige så titta på en bra sida:

http://www.wiggle.co.uk/p/run/8/Nike_Ladies_Free_30_2_Shoes_SS10/5360051344/