måndag 6 september 2010

Ny fullspäckad vecka

Jag har haft en jättebra helg Stockholm (och det bästa är att jag är tillbaks redan nästa helg!). Jag har hunnit med både lite shopping, lunchande, besök på museum, tjejmilsspring och bio. Det var kanske inte så jätteroligt när klockan ringde vid fem i morse, men efter nästan två timmars sömn på tåget är jag någorlunda pigg. Egentligen börjar höstschemat och därmed min morgoncykelklass denna vecka (idag alltså), men jag hade totalt förträngt det när jag bokade mina tågbiljetter. Likadant nästa vecka. Men sen ska jag äntligen få återuppta mitt cykelinstruerande som jag faktiskt har saknat väldigt mycket under sommaren. Måndagmorgnar passar mig alldeles utmärkt, vilken start på veckan liksom. Den enda nackdelen är att jag ju tvingas åka hem redan på söndagkväll de helger jag är i Stockholm, men det får väl gå. Det är ju inte för alltid det här pendlandet..

Väl tillbaks i Göteborg har jag ännu en hektisk vecka framför mig och jag förstår inte riktigt hur jag ska hinna med allt, men det får gå på något sätt. Det är ju faktiskt mest roliga grejer, även om roliga grejer också kan leda till att det blir förmycket. Några exempel på roliga saker jag ska sysselsätta mig med är att göra terminsplanering för både min cykel- och armyklass (varför kan jag aldrig börja i tid med saker?), börja knåpa på första blockets cykelpass, sätta ihop onsdagens armyklass, instruera kettlebellarmy och army. Försöka klämma in en morgonyogaklass och lite spring. Sen bör jag hinna handla, laga middagar och matlådor samt tvätta också. Fast sånt är ju mindre kul. Men vips så är det fredag och jag sitter på tåget igen. Tiden går snabbt när man har roligt.

7 kommentarer:

Jenny sa...

Låter som en bra vecka du har framför dig!

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Em Löfgren sa...

ja =) fyll dagarna med liv =)

Mia sa...

Grattis till fin prestation på Tjejmilen (du och bäbisen). Läste nyss och jag är impad.

En sån vecka alltså. Själv försöker jag kombinera jobb med löpning i naturen eller bara vara ute och andas hälsingeluft för den delen. Gissa vad jag helst väljer att lägga min tid på? ;)

Sofie RW sa...

Det kan bli mycket av allt ibland när man är en sån som tycker om allt för många saker. Ett bra problem gissar jag.

Grattis till en (efter omständigheterna) fin miltid! Och hoppas ni hittar ett hem snart!

Anna sa...

Härligt! Kul att ni kollar lägenheter. Jag är själv i Stockholm nästa helg men inte för att springa halvmaran. Nej jag o Daniell har en barnfri helg med våra vänner. Ska bli superkul!!!

Löpning & Livet sa...

jenny: bra men stressig!

emliscious: I will

mia: tack! Ha en fin vecka!

sofie: jo tyvärr vill man ofta lite mer än vad det finns tid till.. Jag hoppas också!

anna: Hoppas ni får en superhelg!