söndag 19 september 2010

Yoga och magen

Det är faktiskt inte många dagar om året jag inte vill springa. Det händer då och då såklart, men inte särskilt ofta. Idag var dock en sådan dag. Jag var frusen och trött och ute var det blåsigt och blött. Hade jag varit mitt vanliga jag och haft viktiga mål att sträva mot hade jag kanske tvingat ut mig själv ändå (och fått till ett riktigt superpass som så ofta då oviljan är som störst), kanske inte. Men nu är jag inte som vanligt så jag plockade fram yogamattan, tände levande ljus och yogade i 45min. Varmare och välbehövligare men inte lika endorfinframkallande.


Vecka 19 (18+2). Inte så stor än, men det tar sig!

Tyvärr har jag blivit ensam i mitt bo igen och får kolla valvakan för mig själv. Eller vänta. Bäbisen är ju där. Jag är aldrig mera ensam. Efter fredagens ultraljud fick vi vårt beräknade förlossningsdatum framflyttat två dagar så nu mer är det den 17 februari som gäller, (Inte för att jag tror att han/hon väljer att komma ut just den dan, men ett riktmärke är ju bra att ha.) och fredagar som är start på ny vecka. Magen växer sakta men säkert. Den är inte så stor än, men det börjar synas att mina nya kilon beror på att jag är gravid och inte på för mycket godis.

11 kommentarer:

Ingmarie sa...

Vilken fantastiskt söt mage! Helt klart är "innehållet" MINST lika gulligt! Tycker du gjorde ett klokt val i dag. :-)

anneliten sa...

Låter skönt med yoga. Och säkert jättebra med andning och så.

Jenny sa...

Du är verkligen jättefin....åh jag minns själv hur det var när jag väntade min dotter Elsa. Jag ville att magen skulle växa och växa! Det är härligt att vara gravid!

Ann (annsanns.blogg.se) sa...

Åh, aldrig mera ensam. Det tätnade i min näsa av de raderna, det är så vackert!
Magen är så fin, skönt att den inte blivit så bamsestor än så du kan springa på när du har lust med det.

Marre sa...

Aldrig mera ensam. Nu måste jag gråta en skvätt igen. Så vackert. Och vacker mage också, man vill verkligen visa den för hela världen - "Nej, har faktiskt inte ätit en masssa pizza, det är en BÄBIS".

Anonym sa...

Du är så söt med din mage!! och vilket bra pass med yoga hemma... det låter hur mysigt som helst!

Kram och tack för dina fina ord på min blogg!

Har du några goda råd till mig inför söndagen?

;)

Erika sa...

Visst är det fantastiskt? jag tror att det var därför min mörkrädsla gick över förra helgen när sambon var borta, jag var ju liksom inte ensam :)

Tycker också du gjorde ett klokt val idag!

Min mage får du nog se ungefär samma vecka som du är i nu, när det verkligen syns ! :)

Löpning & Livet sa...

Tack tack :) Ni är så snälla :)

Karin - FitnessochHälsa sa...

Fin mage du har! Klokt att du följer ditt humör och träningssug och anpassar träningen därefter. Låter mysigt att börja dagen med yoga och tända ljus!

Åsa sa...

Va fin du är! Härligt med yoga. Jag ska också ge min kropp mer av det någon dag. ;) Sköt om dig! Kram //Åsa

Maria sa...

Söt mage du har!

kram och hälsa brodern min!:)