tisdag 14 september 2010

Tidigt, mörkt och underbart

Idag måste jag vara på jobbet tidigt (normal tid för de flesta andra) så det fick bli en übertidig morgonjogg. Det var kolmörkt. Det regnade. och faktiskt blåste det lite också. Det är höst nu! Som jag har väntat! Äntligen kan jag bli mitt rätta springjag igen. Eller just det; jag har ju en bäbis i magen. Inte riktigt mitt rätta springjag då kanske. Men hey! Det är ju hur bra som helst ändå!


"Snart" är det dags för sån här springoutfit! :)

Testa att gå upp strax efter fem (att gå och lägga sig strax innan tio kvällen innan är också ett bra tips), äta/dricka nåt litet, hoppa i springkläderna och studsa ut i mörkret. Du är definitivt ganska ensam. Lagom kort, lagom långsamt (jättelångsamt) och helt underbart. När klockan slår sex är du definitivt piggare än du varit om du sovit!

12 kommentarer:

anneliten sa...

Det fallerar på att lägga sig före tio - det skulle jag aldrig klara. Lägga mig kanske, men sova - inte.

Em Löfgren sa...

höstlöpning är mys! och frukosten efteråt är underbar! den smakar aldrig godare!

Unknown sa...

Morgonlöpning är så härligt! Fast jag kommer bara inte ur sängen tillräckligt tidigt (jag går upp 5:45 i vanliga fall)...

Jenny sa...

Morgonlöpning ger en otrolig kick för resten av dagen, oavsett hur tidigt man går upp så är man extra gald och pigg resten av dagen.

Mia sa...

Och vet du vad. Efter morgonens träningspass är jag nästan (men bara nästan...) beredd att hålla med. Morgonträning är bra. Om inte annat så blir ju dagen väldigt lång :) Fast vädret hade ju kunnat vara lite bättre...

Daniel sa...

Vintermössa redan? Vad har jag missat? Vill gärna ha sommar lite till :)

Cecilia sa...

Man ångrar aldrig en sådan start på dagen! Att vara ute innan staden riktigt har vaknat är något speciellt.

Löpning & Livet sa...

anneliten: inte ofta jag klarar det heller, men någon gång ibland så! typ när man ska upp fem :)

emliscius: frukosten är alltid dagens godaste mål, men efter löpning smakar den om möjligt ännu godare ja! :)

mialena: it is!

jenny: och hungrig :)

mia: snart är du fast! :)

daniel: haha. Nä det är en bild från i vintras :) riktigt så frusen är jag inte :)

cecilia: verkligen!

Sanna sa...

Morgonlöpning på hösten är härligt! Speciellt om man får springa med två underbara bebisar liggandes i vagnen, och du har ju din i magen :)

Ingmarie sa...

men oj! Hade du det SÅ kallt?Jag fick plocka av mig! Var förvisso någon timme senare än dig (det var ljust) men ändå!
Härligt hur som helst!

Anna (Orka mera) sa...

Härligt det där!!! Förut sprang jag alltid på morgonen, men jag har liksom latat till mig på den punkten. Nu blev jag sugen på att återuppta gamla vanor igen! Och det ska vara tidigt, klockan 8 duger liksom inte. Det ska vara innan världen vaknar, då är det som mysigast :) På fredag blir det nypremiär!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Morgonträning är BÄST, jag håller med!