onsdag 15 september 2010

Livet just nu

Jag måste börja jobba i kompressionsstrumpor. Mina ben har aldrig gillat att stå och gå hela dagarna och väldigt lätt svullnat upp, men nu är det ännu värre. Jag ser inte klok ut när jag tar av mig strumporna. Synd att kompressionsstrumpor är obilligt. Tur att man har personalrabatt. Jag behöver väl köpa på mig ett antal.

Jaja. Nu vilar jag iallafall benen och fötterna på café. En kopp kaffe och en ostmacka i väntan på att det ska bli dags att åka bort och instruera army training. Jag har lite träningsvärk sedan gårdagens klass så det ska bli intressant att se hur det känns att göra tricepspushups och upphopp. Tur att jag som instruktör väljer hur aktiv jag är på armypassen. Idag blir det nog mycket teknikpetande :)

En ny vecka började idag (v 19) och på fredag ska vi på ultraljud. Det ska bli spännande att få se den lilla bäbisen! Jag tror den kommer ligga i en springpose :)

12 kommentarer:

Katten sa...

Kolla testet i nya fitness magazine - visserligen för träning men de tkanske inte är så stor skillnad kompressionsstrumpor emellan!

Erika sa...

jag tror att det är en livlig krabat :)

Anna sa...

Oj, vad spännande med ultraljud. Bra tänkt med kompressionsstrumpor. Jag levde i mina stödstrumpor, de sitter riktigt tight till. Men underbart att dra på sig.

Mia sa...

Sådana strumpor har jag ingen erfarenhet av, men jag blir nog glad att de finns den dagen jag behöver dem. Och den dagen lär ju komma - nån gång.

Åsa sa...

Åh, vad spännande med UL! Alltid lika speciellt med första rutinUL.. Kompressionsstrumpor är bra, det är ju ett par veckor kvar :) Tack för en bra blogg!

Åsa sa...

Åh, vad spännande med UL! Alltid lika speciellt med första rutinUL.. Kompressionsstrumpor är bra, det är ju ett par veckor kvar :) Tack för en bra blogg!

Ellinors dröm sa...

Kan du inte använda stödstrumpar från Apoteket just när du jobbar så du slipper slita på de dyrare löparstrumporna? Eller har de inte samma effekt? Jag har ingen aning egentligen.

Mela sa...

Fast Apotekets är ju inte så dyra? http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=235488
Ett annat tips är Skinsen. De är förvisso dyra, men eftersom det inte är strumpa utan bara rem under foten så kan man ha dem i flera dagar utan att behöva tvätta: http://store.skins.net/au/women/a400-womens-compression-calf-tights-with-stirrup.html

mikael sa...

Vad spännande med ultraljudet!
Hoppas allt ser bra ut.

Jag köpte kompressionsstrumpor för ett tag sen för mina benhinnor.
Har dock aldrig använt dom än.
Kanske prövar det till helgen

Ingmarie sa...

Klart den ligger i en springpose! Eller i alla fall i en push-up. :-) Antar att du sitter med benen i högläge så mycket som möjligt? Vatten är med kanonbra mot svullna ben! Alltså vara i. :-)Simma och/eller vattenlöp så mycket du bara kan!Snällt med mot både bäbis och kropp. :-)

Karin Engen sa...

glöm springposen! Ungen ligger och gör triceps push up, jag är helt övertygad. Finns inte en chans att den gör något annat!

Miss Agda sa...

Spännande med UL!
Jag har sluppit svullna ben hittills iaf, men så står jag inte upp på jobbet heller. Iofs så flyger jag mycket och då rekommenderas stödstrumpor även när man inte är gravid, men jag märker inte ens ngn svullnad då. Jag tycker annars att Nike & Go CoCo har de bästa kompressionsstrumporna!