tisdag 21 september 2010

Ingen ordning

Det bara snurrar i huvudet och jag kan inte fokusera på någonting. En slags rastlös väntan på något annat. Jag försöker bli bättre på att leva i nuet och inte någon annanstans, men det verkar gå sisådär med det där just nu. Förövrigt skäms jag just nu över att vara svensk. (Och förundras över hur egoism kan styra så många.)Men jag blev riktigt glad när jag av en slump såg på nyhetsmorgon (av alla ställen) att några av mina favoriter har gjort ännu en superlåt!

5 kommentarer:

Em Löfgren sa...

den finns vöerallt runt oss. egoism och jag tror att det var dne som styrde vid valet. men inte bara det. utan även att folk är korkade!! jag tror vissa röstade på SD för att man vill "röra"... Hmm en röra jag vill slippa leva i

Em sa...

Hej!

Vi svenskar är inte så perfekta som vi vill vara, passar det inte att leva i demokrati kan man ta å flytta men frågan är då vart?

Vi ska vara nöjda med hur vi har det, det kunde vart mycket värre.

Andrea: Hur känns det med löpningen nu? Jag är också på smällen, runt vecka 17 började jag få lite "nästan som kramp" i magen när jag sprang. För tre veckor sedan sprang 5km på bandet, till ingen nytta kändes det som. Nu är jag i vecka 30, trappmaskinen, crosstrainern och spinningcykeln är mina bästa vänner på gymmet.

Uthållighetsträning är numera vardagsmat för mig.

Jag tänker springa Varvet nästa år, tänker du det? :-)

Tack för en inspirerande blogg!

Anna (Orka mera) sa...

Ahh, tung-gung! Bra låt! Känns som den går att spinna till :)

Anonym sa...

Tack för en inspirerande blogg! Har inte kommenterat tidigare men fastnade vid det som Em sa:

"Vi ska vara nöjda med hur vi har det, det kunde vara mycket värre."

Visserligen har du rätt i att det kunde vara värre, men jag tycker inte att man ska vara för nöjd. För det kan alltid bli bättre. :) Man ska vara nöjd med det som är bra och försöka hitta lösningar på problemen. Det tycker jag.

Löpning & Livet sa...

jo.. dels tror jag folk är dummaoch dels tror jag många är "obildade" och inte kan genomskåda diverse "rapporter" som sd presenterar. mera kritiskt tänkande!

em: löpningen känns bra förutom den där hålliknande känslan då.

Vad kul! Jag kommer ju bo i sthlm då så vi får se. känns lite väl tätt in på för att det ska vara realistiskt för mig, men ändå kan jag inte låta bli att i hemlighet (eh.. inte så hemligt nu längre då) hoppas på sthlm marathon veckan efter... dock helt utan tidsmål isf!

anna: jo men till rätt känsla så!

anonym: hej och tack!

jo. nog har vi det bra, men allt är definitivt inte bra och då bör vi ju jobba för att det blir bättre! för alla, inte bara för vissa priviligerade!