lördag 25 september 2010

En liten tår i ögonvrån

Jo. Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte berörs av att det är lidingöloppet idag och att jag själv inte är där och springer. I år skulle vara fjärde gången och det var nu den där medaljtiden på 2:38 skulle krossas. Nog har jag ett "giltigt skäl" som självklart är värt denna, i sammanhanget pyttelilla, grej hundra gånger om, men det hindrar inte känslan av att det ska bli otroligt skönt när helgen är äver och jag slipper läsa och höra om Lidingöloppet från morgon till kväll. Folk handlar vitargo och geler som aldrig förr och undrar om det går att springa i vanliga skor. Det bloggas och facebookas om huruvida det ska regna eller inte. Jag förstår er. Jag glädjs med er. Jag avundas er. Lycka till!


Bild lånad från marathon.se

I väntan på Lidingö 2011 roar jag mig att läsa om de tre lopp som är avklarade hittills. 2007, 2008 och 2009. Och så jobbar jag. Det är ju nästan lika roligt. Kanske hinner jag en sväng till bokmässan också. Det är en av fördelarna med att inte vara på Lidingö. Och så kanske jag testar om magen vill springa.

6 kommentarer:

Daniel sa...

Visst laddas det här men du har många härliga Lidingölopp framför dig. :) Ha en bra helg!!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Lidingöloppet finns ju kvar, men jag förstår att du blir sugen eftersom du har sprungit det så många gånger innan.
Trevlig helg!

Anna sa...

Tänk så många LL du ska springa i framtiden. M;en visst kan man känna att det hade varit roligt att få springa. Du har ju ett giltigt skäl för att avstå i år:)

Ingmarie sa...

Jag förstår dig. När man själv inte kan vara med så vill man helst att hela loppet ska ställa in... (Jag laddade dock varken med sportdryck eller gel. Inte ens någon särskild nedtrappning. ;-) ) Bokmässan! Nu blir JAG avis!

Mia sa...

Jag är ledsen, men jag tror inte att min blogg kommer att sluta att handla om Lidingöloppet på ett tag... :) Men det är helt okej att låta bli att läsa faktiskt.

Tack för all pepp på Facebook! Och stor kram till dig och din medföljare :)

runwaytoadventures.com sa...

Hoppas bokmässan var kul! Fast vad går upp mot en tur i löparskor?