onsdag 8 september 2010

Sådär ja!Idag är det onsdag och det betyder ny vecka. Ny vecka för bäbisen alltså. Från och med i dag står det v 18 i figuren i högermarginalen. Och eftersom bäbisen är en rätt stor del av mitt liv så börjar liksom mina veckor på onsdagar.

Och vilken bra början jag fått till på den nya veckan! Jag studsade (nästan) upp utan att snooza. Jag bockade av en sak på to do listen samtidigt som jag drack ett stort glas nyponsoppa (mums!). Sedan hoppade jag i springkläder och joggade en kortis i soluppgången. Hur kan man vilja sova istället för att det?! Ska försöka påminna mig om det nästa gång snoozmonstret griper tag i mig.

6km senare smakade frukosten godare än någonsin. Jag har dessutom tid på mig att hinna bocka av ytterligare ett par saker på den där listan. Bättre än att halvsova osammanhängande. Mycket bättre.

Ikväll är det premiär för min armyklass. Det var längesedan jag körde inomhus så det ska bli riktigt roligt. Och riktigt jobbigt, även för mig skulle jag tro. Inomhus är jag som intruktör mycket mer aktiv än vad jag är utomhus. Dessutom är jag ju inte precis som vanligt just nu och jag undrar om jag hade klarat av att köra som deltagare på ett högintensivt pass med konditionsfokus? Idag blir det dock mest styrka, fokus bål. Men det kommer nog kännas det också som sagt.

4 kommentarer:

Ann (annsanns.blogg.se) sa...

Åååh, det finns inget bättre sätt att kicka igång en dag! Den där snoozeknappen är bara ett hinder man måste besegra innan, men tillfredsställelsen är så total varje gång man gör det. Och frukosten har aldrig smakat bättre! Så mycket mer värt än lite extra, halvdan sömn!!
Ha en fortsatt underbar onsdag!!

Mia sa...

Det låter ju helt fantastiskt detta. Jag ska ta itu med projekt "bli en individ som tränar på mornarna"...snart :)

Jo, jag ska banne mig anmäla mig till ditt pass. Passar ju perfekt i mitt nya efter-lidingölopps-liv som ska bestå mestadels av alternativ träning (om man nu ser löpning som en norm ;)). Ska jobba lite på sambon också och se om han följer med...

mina sa...

Låter underbart. Mitt liv börjar på torsdagar. I morgon går jag in i vecka 29.

MarathonMia sa...

Vad härligt att få börja veckan en onsdag! Och visst är det härligt när man väl har ignorerat snoozmonstret - för man blir ju inte piggare av orolig snooz-sömn.