fredag 17 september 2010

En livlig liten krabat

Som den nojiga människa jag är var jag lite orolig för att det skulle vara något som såg fel eller konstigt ut på dagens ultraljud. Ibland blir jag rätt trött på mig själv för att jag inte kan sluta upp med att oroa mig för saker långt innan jag ens behöver och för att jag alltid ska ha en slags katastroftänkande. Dumt och onödigt slösande med energi.


Hela bäbisen!

Men oavsett mitt tänk så såg allt normalt ut och det var riktigt häftigt att kunna se bäbisens små hjärtklaffar öppnas och stängas! Vi fick se händer och fötter, diafragman och lillhjärnan. Och ungeäfr allt annat man kan tänka sig. "Det var en väldigt livlig liten krabat det här" sa barnmorskan som utförde ultraljudet, och av ren reflex utbrast jag; "Ja, det kommer bli en löpare".


Den svarta pricken är magsäcken (om jag inte minns helt fel) . Hjärtat ser man också!

13 kommentarer:

ellen sa...

åhh, vad fin hon/han är!!! :)

Kstin sa...

nejmen... nu ser jag att jag inte varit inne på ett tag! Vad jag har missat! Ett jättestort GRATTIS till er! Att få barn är bland det bästa och häftigaste som finns! Och att vara gravid är magiskt... MAGISKT!

Grattis igen =D

Helena sa...

Otroligt häftiga bilder...det är så ofattbart att det faktiskt finns en hel människa i din mage! Följer med spänning...

Erika sa...

Vilken härlig upplevelse för er igår :) Skönt att allt såg bra ut! Vi har tydligen också en livlig krabat i magen, konstigt vore annars med Pelles gener...

Nu vill jag se en bild på hur stor magen blivit :)

anneliten sa...

Önskar att jag hade ett råd att ge om hur man slutar oroa sig för saker man inte kan påverka. Kommer inte på något bra. Mer än att påminna sig själv om att man just inte kan påverka.

Ellinors dröm sa...

koolers

Och att oroa sig för saker som man inte kan påverka tar verkligen en massa energi. Men några tips på hur man kan sluta med det har jag tyvärr inte.

Karin Engen sa...

Åh, vad mysigt :)

Meeen, jag tror fortfarande han gjorde push ups!
Hoppas ni får en mysig helg

Anna sa...

Vad fint! Härligt att få vara på ultra ljud. det blir lite verkligare. Klart att bebisen blir en sprinter med dig till mamma!

Unknown sa...

Hejsan. Hamnade på din blogg av en slump. Kul att läsa om din träning. Brinner också för löpning. Lycka till i fortsättningen

Marre sa...

Men åååh vad underbart!

John sa...

Det är rätt inställning! Givetvis kommer det att bli en liten löpare :).

Jenny sa...

Tror också det blir en löpare! En snabb sådan också!

Annika sa...

Gud vad häftigt! Ultraljud måste vara det koolaste, att verkligen få se bebisen och att den faktiskt finns där inne... :)