måndag 6 september 2010

Ljuva toner

Jag blir lätt besatt när det gäller musik. Små slingor, en fin textrad eller helt enkelt en sjukt bra helhet kan få mig att lyssna på samma låt om och om och om igen. Just nu är det den här som är offer för min besatthet:Det svider dock lite att sångaren var så töntigt dryg under spelningen på Arvikafestivalen i somras, men jag försöker bortse från det. Jag ska försöka klämma in den på passande ställe i terminens första cykelpass tror jag minsan.

Och appropå cykelpass och musik; nu kan man läsa min presentation av mig själv och min Rosa bandet-klass. Inte bara min föresten, en hel hög andra instruktörer har också hunnit med att presentera sig själva. Om fler blir det. Bara ett litet klick bort.

4 kommentarer:

Peter sa...

Den där kommer att kunna få upp tempot nästa gång jag springer!

Synd bara att de inte slängde in några distade gitarrer när de ändå höll på, då hade 10-poängaren varit nära! ;)

Ingmarie sa...

Den 25:e ska jag kolla och lyssna på dem i flera timmar här i 08;a land! jiha!

Mia sa...

Jag började med att Facebook-gilla ditt pass. Kanske vågar jag anmäla mig också.

Löpning & Livet sa...

peter: härligt!

ingmarie: hoppas sångaren är mindre dryg hos er :)

mia: KLART DU SKA!!