lördag 4 maj 2013

Vilken dag

Jag är helt slut. Totalt. Det känns som om jag skulle behöva gå i ide ett tag men det kan jag såklart inte. Men det är iallafall lite mycket på en gång just nu. På jobbfronten och på privatfronten. Som idag. Upp tidigt som vanligt. Frukost och sedan ett par timmars städning inför visning imorn. Tråkigt!Iväg till Kungsholmen runt, jag och Sixten som hejarklack och Martin för att springa snabbt. Jag blev så himla sugen på att vara i bra form, springa skitsnabbt och sätta nya personliga rekord att jag nästan ångrade att jag följde med. Men min tid kommer ju och den ska förhoppningsvis komma med besked. Om ett år kommer jag vara mitt snabbaste jag hittills.


Medan Martin sprang snabbt åt jag och Sixten lunch och lekte i den stora lekparken. Sedan tajmade vi in pappans slutspurt mycket väl.Så hem, via mäklaren, köpa blommor och jord och plantera och städa och plocka bort halva bohaget och hinna få i sig köppizza till middag och fixa lite till. Än är det lite kvar men vi måste få sätta oss i soffan någon timme först.
Imorgon är en annan dag och då är vi ute på vift hela dagen medan främmande människor trampar omkring på vårt golv och förhoppningsvis gillar vad de ser. Så mycket att de budar mycket hoppas vi.

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Din bästa tid är nu!
Och det kommer budas hej vilt på er lya. :-)

Unknown sa...

vad spännande med visning men förstår det är drygt att städa undan parallellt med "mycket annat". hu, tycker alltid den här tiden på året maj-juni är så himla stressig, allt ska liksom hända under två månader på ngn sätt. samma visa varje år.

Anonym sa...

Jag förstår att det kan vara frustrerande att stå vid sidan, när man så gärna vill springa. Men snart är det din tur..! :-)

Miss Agda- Småbarnsliv och Endorfiner sa...

Håller tummarna inför visningen/försäljningen! Vet inte om jag grattat till radhusköpet här inne och är inte säker på om du såg att jag svarade på din kommentar på min blogg o grattade, men GRATTIS igen :-) Kul!

Löpning & Livet sa...

Ingmarie: ja på ett sött är det ju det såklart. Jag måste njuta extra mycket av att vara gravid eftersom det kanske är sista gången :)

Jonna: ja precis allt och så pollen på det :)

Rund: tur att tiden rusar :)

Missagda: tacktack :)