lördag 25 maj 2013

Morgonens insikt
Jag vill ha en (till/ny) cykel. En racer så att jag kan cykla långrundor i sommar istället för att springa dem. Dock kommer jag behöva köpa en begagnad. Förestående flytt till radhus samt kommande föräldraledighet kommer sluka pengar. Ska du sälja din? Eller känner du någon som ska sälja sin? Helst i Stockholmsområdet. Jag behöver inte ha någon värstingcykel utan en bra nybörjarracer helt enkelt.

4 kommentarer:

anneliten sa...

Fasten det var länge sedan jag födde barn minns jag tydligt obehaget av att sitta på cykeln mot slutet av graviditet nummer två - det kändes som om jag satt på barnets huvud. Inbillning förstås, men ändå obehagligt. Jag skulle alltså rekommendera en cykel med rejäl sadel.

Jonna sa...

vilken underbar bild - du strålar!

och vad kul med racer, jag har precis bytt pedaler på min då jag inte vill sitt fast ifall jag faller. Jag ser fram emot skön cykling i sommar!

Malin sa...

Jag funderar på om jag vågar köra racer i sommar. Känns sådär att sitta fast med fötterna. Börjar känna lite obehag när jag sitter för framåtlutad. Så funderar att endast cykla på min hybrid ( rullar ju på väldigt lätt den med) o höja styret. Du kan få köpa min ;) Varit sugen att köpa ny.

Löpning & Livet sa...

Jo, det där med pedaler (och kanske även sadel) tål nog att funderas på.

Synd att du bor så långt bort Malin. Jag hade köpt din cykel nästan på studs om du bott i Sthlm! (Och den inte var för dyr för mig)