torsdag 30 maj 2013

Soligt, tungt, härligt, lätt
Jag har haft och har mycket grejer inbokat på morgnarna denna vecka så det är svårt att få plats med transportspring. Idag är således enda dagen. Men vilken dag! Hela paletten av känslor fick jag uppleva. Det gick lätt. Ryggsäcken var tung. Jag var kissnödig. Stannade för att kissa på mitt stamställe i skogen. Sprang vidare. Lätt känsla. Olidligt tung känsla. Varmt! Solen i ögonen. Tungt, tungt, tungt. Och kissnödig igen. Spanade efter lämpligt ställe och kämpade vidare. Gick en snutt i småbackigt parti. Kissade. Blev jättelätt helt plötsligt och njöt av att det var sol och sommar. Trots supertung ryggsäck. Mot slutet blev det som vanligt lite tråkigt. Att springa mitt inne i city är sällan kul. Men de positiva känslorna är de känslor jag plockar med mig.

2 kommentarer:

Anna Margareta sa...

Vilken härlig beskrivning Andrea! Jag tycker det är ljuvligt att springa ute nu. Detta är ju vad vi väntat på hela tråkiga vintern! Kram

Jonna sa...

hela paletten! det blir nog inte så mkt mer löpning för mig nu, blir lite avis på alla som är ute nu de här underbara försommarkvällarna!