måndag 27 maj 2013

En stund i (den alternativa) himlen

För första gången på år och dag (kvartalsutbildningar och Nike Blast borträknat) har jag kört Body Balance för någon annan än mig själv. Jag har inte prioriterat att lära mig den (näst) senaste koreografin och har bara kört den en gång tidigare. Det betyder lite mindre inre fokus och mer tittande på instruktören. Men ändå. En timme i himlen. Höfterna fick sig en rejäl genomkörare och magen börjar vara lite i vägen i vissa positioner. Men ändå. En timme i den alternativa himlen. (Springhimlen kommer ju ändå på första plats.)

Och jag inser ju att jag så småningom måste ta upp mitt instruerande igen. Frågan är bara var? Och när? Och hur? Magkänslan sa åt mig att först ta paus och sedan säga upp mig. Förhoppningsvis talar magkänslan om för mig när, var och hur det är dags att återuppta.1 kommentar:

Ingmarie sa...

Det kommer den att göra! :-)