lördag 18 maj 2013

Det är varmt

Det är riktigt varmt i Göteborg idag. Det var inte på denna sidan årsskiftet jag sprang i sådana förhållanden och då var jag definitivt inte gravid. Jag har respekt för värmen, särskilt nu, och jag kommer lyssna extra mycket på hur kroppen faktiskt mår idag. Känner jag att jag påverkas för mycket kommer jag bryta. Men jag satsar såklart på att ta mig runt.Jag var inställd på att få starta i en av sponsorsgrupperna precis som förra året men komiskt nog har jag blivit uppseadad till grupp 2. Haha. När alla kommer rusa iväg i typ fyratempo kommer jag hasa långt efter i sexfart. Femochtrettiofart i bästa fall. I början. Jag har ingen måltid och har verkligen ingen aning om vad som är rimligt, det är så mycket dagsform som styr nu. Men över 2 timmar kommer det iallafall bli.

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till!!

Snorkkis sa...

Och så fint det gick! Grattis!