fredag 3 maj 2013

Tung, tyngre, tyngst

Idag sprang jag till jobbet igen och till skillnad från i måndags samt skogspasset i onsdags kände jag mig inte så kissnödig. Kanske höll bäbisen till högre upp idag. Däremot kände jag mig väldigt tung. Jag har visserligen känt av att jag blivit tyngre även innan, men idag var det liksom så påtagligt. Jag har ingen aning om hur många kilon det handlar om. Jag har inte vägt mig sedan sist jag var hos barnmorskan och det var ett tag sedan. Nästa planerade besök är i vecka 24 så vi får se vad vågen säger då. Jag äger visserligen en själv, men den används ytterst sällan och har förpassats till ett hörn i någon garderob. Och grejen är att jag inte vet vad jag vägde innan jag blev gravid eftersom jag säkert inte vägt mig på något halvår dessförinnan. På ett ungefär har jag ju koll men långt ifrån exakt. Det är ju en ganska meningslös siffra ändå.

Igår var jag på gymmet en sväng. Jag gillar egentligen inte att vara där efter jobbet för det är så himla mycket folk och så trångt. Nu har jag visserligen bara varit på ett och samma gym på kvällstid och det kan ju vara så att just detta har extra många kvällsbesökare. Nästa gång ska jag testa ett annat. För även om jag föredrar att träna tidigare än kväll så måste jag ibland klämma in kvällsgymning om det ska bli någon alls. Men hur som helst skulle jag bara säga att min chinsträning redan givit lite resultat. Jag är ju fortfarande väldigt svag såklart, men nu gjorde jag fler repetitioner på samma hjälpvikt så nästa gång ska jag plocka av lite vikt. Så småningom ska jag ge mig på ett försök med bara stång och gummiband till hjälp men lite starkare känns det som att jag behöver bli först. Chins är väl en ganska meningslös gren att vara bra på som löpare, men för mig är det givande med mål och om jag inte kan sätta upp löpmål just nu så kan jag ju sätta upp andra. Tänk så lätt det kommer gå att lyfta mig själv i oktober :)

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Ändå häftigt att du blir starkare på chins! Och lite extra vikt vill man ju gärna samla på sig - något annat skulle ju bli problem (om man då inte har överlopps från början).

Unknown sa...

ja grymt att du utvecklas i gymmet hela tiden! i veckan som kommer hoppas jag få till lite långsam terränglöpning, lufsande typ. ang vikten så hade jag inte vägt mig på ett par år innan grav, nu följer jag dock den stigande vikten med stort intresse :)

Löpning & Livet sa...

Fast jag är så kass på Chins så det vore nästan konstigt om jag inte blev bättre nu i början :)