onsdag 1 maj 2013

Soligt skogsspring
Det behövs inte många ord. Det räcker med springkläder, kärlek, vårsol och mjuka barrvägar. Drygt 14km eufori med två kisspauser. Men det är sådant man får ta i graviditetsvecka 18.Jag hade gärna sprungit längre, men andra plikter kallar. Och trots att jag gick i flera av de värsta och längsta backarna känns det lite att kroppen är tyngre och prioriterar annan uppbyggnad än min egen. Men det är helt ok med mig så länge det känns så här bra att springa.Kjolpremiär för året blev det också. Fast jag fegade med 3/4-tightsvarianten och kompressionsstrumpor.

10 kommentarer:

Unknown sa...

åh vad underbart! jag gjorde premiär som "stavgångare", ska förlika mig med det så blir det nog bra...

Lisa B sa...

Härligt att det känns så bra för dig Andréa! Även jag tog mig runt 14 km i skogen idag. Dock med betydligt fler kisspauser och en mindre pigg kropp än för dig. Njut!

Ingmarie sa...

Ser ut som du var precis där jag var! galet att vi missade varandra. :-(

Anonym sa...

Låter som ett riktigt ljuvligt pass! Men segt det där när man vill springa längre, men inte har tiden. (Jag har samma problem igår). :-)

Kram M

Löpning & Livet sa...

Jonna: vi fick lära oss stavgångsteknik under en friskvårdskurs i skolan och det är jubriktigt jobbigt när man gör rätt.

Lisa: kul att du ff kan springa! Tråkigt att vara opigg dock men det är väl sådant man får ta antar jag :)

Ingmarie: typiskt.

Rund..: nästa skogstur får bli längre!

mikael sa...

Kisspauser behövs här också utan att vara gravid. Fast det är min mage som brukar ställa till det istället

Suzan sa...

Så fin kjol!

Malin sa...

Åh så härligt! Så sugen på att springa men har blivit alldeles för lite av den varan i år tyvärr och känns sådär att börja med det nu.
Känner igen det där med kisseriet. Blev lite trött när jag var tvungen att smita iväg på ditt pass i lördags redan under första intervallen trots att jag var på toa precis innan passet. Men så är det väl o vara gravid ;)

Marie J sa...

Håller med Suzan...vilken fin kjol....kan tänka mig att hänga på det, men vart får man tag på 'löparkjolar'?...nästa år kommer du vara tokstark ;-)

Löpning & Livet sa...

Min kjol kommer från loverunning.se, kolla in där!