onsdag 22 maj 2013

Idag smiter jag

Jag hade så fint planerat att styrketräna idag. Eftersom jag var tvungen att slutat tidigare för att hämta Sixten på föris skulle det passa bra med ett hemmapass tänkte jag. Men så var vi tvungna att gå iväg och fixa några ärenden först och sedan var det dags att laga middag och ungefär där bara tog jag helt slut. Att bada Sixten och fixa iordning allt inför nattning tog helt den lilla kraft som fanns kvar i mig. Konstigt sådant där. Igår, när jag jobbade över, då var jag minsann pigg. Fast det är klart, får man äran att träffa och prata med Isabellah Andersson så blir man ganska inspirerad och glad. Vilken härlig tjej! jag packar ner all inspiration hon gav mig och plockar fram en annan dag när jag är piggare. Och så börjar jag (redan!) fundera lite över hur träningen och tävlingssäsongen ska se ut 2014. Jag längtar så efter att fortsätta utvecklas! Fast först ska jag sätta ihop ett pass att köra imorgon kväll. Då kan jag inte smita undan längre. Men idag smiter jag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer du skriva träningsprogram under föräldraledigheten?
Jag behöver komplettera mitt efter bebis i sommar :-)

//Emelie S

Löpning & Livet sa...

Jepp, det kommer jag göra. Jag kommer förhoppningsvis kunna ta mig an fler än jag kan just nu. Kul att du är intresserad! :)

Miss Agda- Småbarnsliv och Endorfiner sa...

Det var nog något i luften igår. Jag hade också planerat in sen hemmaträning, men vi 20 dog jag trötthetsdöden (hade inte sovit många timmar natten innan + mannen bortrest =mycket att rodda i hemma) och så smet jag också :)

Har förresten en semmelbody hemma i storlek 68 som jag sparat till din blivande bebis. Borde passa perfekt när det är semmeltider. Kom bara att tänka på dig när den blev för liten för Ivar ;)

Miss Agda- Småbarnsliv och Endorfiner sa...

VID 20.00 alltså, inte vi...

Snorkkis sa...

Ja ibland blir det så. Men du är ju inte precis är den som smiter varje dag :)

Löpning & Livet sa...

miss agda: ja, vi säger att det var något i luften så känns det bättre :) Och stort tack för sparande av semmelbody!! :)

snorkkis: Nä, tur det för så mycket som jag äter (har inte direkt dragit ner på konsumtionen trots att fysiska aktivitetsnivån minskad med minst hälften, ofta mer) skulle jag bli väldigt stor annars ;)