måndag 27 maj 2013

Räkmacka!
Jag har varit vegetarian i över tio år. (Martin längre än så och Sixten hela sitt liv. Sixten äter dock fisk regelbundet på förskolan och vi alla äter ägg och mjölkprodukter.) Egentligen har jag ända från början haft inställningen att fisk och skaldjur kan få ingå ibland, men det har inte blivit så mycket av det. Fisk mest för att jag inte gillar det så mycket och skaldjur för att jag egentligen aldrig har känt något sug efter det. Men det senaste året har jag ätit räkor då och då och fisk ett fåtal gånger. Det har varit gott de gånger det blivit av men inte så mycket mer. De senaste veckorna har jag dock varit himla sugen på räkmacka. Ni vet sådan där med bladsallad, majonäs och ägg och med en citronskiva högst upp. Inte så sugen att jag vill kalla det en gravidcraving (Jag tror faktiskt inte riktigt på sådant, men det kanske bara är för att jag aldrig haft någon.) men så stort sug att jag helt enkelt var tvungen att fixa en. Idag gjorde jag det igen. Himla gott alltså.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Mumsigt!Fräscht med räkor!

marie sa...

Hej :) Hittade din blogg när jag satt och sökte inspiration till min egen träning. Har precis kommit igång fysiskt efter en kraftig reaktion/vaccinskada efter svinvaccinet Pandemrix hösten 2009. Gillar din blogg, fortsätter gärna läsa. Min egen blogg handlar om oss som blev sjuka av svinvaccinet och är inte lika positiv i tonen som din. Därför behöver jag motvikten. Behöver nu kraft och glädje. Jag har fått dos av detta genom att läsa dina inlägg :) TACK!