onsdag 15 maj 2013

Tass tass
Små tassande steg i skor dom inbjuder till just tassande steg. En tung kropp som blir lite lätt ändå. Omänsklig kissnödig utan möjlighet till lämpligt ställe att kissa på. Efter två stressiga dagar utan plats (Jag menar prioriterad plats) för träning var det otroligt skönt att få röra på kroppen. Lätt sockerbakis efter godis innan läggdags. Inte särskilt mycket, men jag upplever mig vara känsligare som gravid. Jag blir nöjd med mindre mängd och känner av det mer. Äter oftare men mindre skulle man kunna säga. För det är ju så gott. Precis som springning.

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Ser härligt ut det där! Tassa på och njut av känslan!

Anonym sa...

Den där tassande känslan får jag bara till ibland (även som "ogravid"). Skönt när den kommer. :-))

Och det är nog vanligt att man öppnar sina sinnen som gravid. Jag tyckte jag var annorlunda på många sätt som gravid. Känsligare, mer temperamentsfull osv osv. Allt inte till godo kanske. ;-))

Jonna sa...

fin och färggrann! jasså du tycker jag är lite snål på magbilder ;) det är först nu det är ngt gravidput att prata om, tidigare kände jag mig mest svullig men nu börjar jag trivas med den lilla magen!

Snorkkis sa...

Fina färger och fin mage! Att tassa runt är mysigt (förutom att vara kissnödig då...)

Löpning & Livet sa...

Anna: jag njuter för fullt!

Rund: Ja, alltid roligt med en lätt känsla :)

Jonna: jag förstår precis. Själv känner jag mig också mest plufsig, men snart ploppar magen ut ordentligt hoppas jag :)

Sofie: tack tack. Och tassa är fint.