lördag 11 maj 2013

Gårdagens

Den som följer mig på Instagram (lopningolivet) vet redan lite om vad jag pysslade med igår. Efter en förmiddag med en kort promenad, mathandling och lekoarkshäng lagade jag banan- och jordnötspannkakor. Piffade med jordgubbar, exotiska frukter, grädde och turkisk yoghurt.Drack kaffe, åt choklad och läste bok.Sov en stund och testade sedan om tävlingsoutfiten passade. Det gjorde den och prick åtta kilometer senare blev det tjugo minuter core med boll.Efter middag och toddlernattning var jag ensam och fick en släng av nostalgilängtan. Rotade igenom lådan ned mina sexton dagböcker och hittade ett tidningsutklipp.Mitt livs enda vinst i ett springlopp. Ganska överlägsen var jag men tiden skulle jag krossa (som ogravid) idag. Vilka tider det var. Gymnasiet. Så mycket lättare livet är nu men på samma gång så mycket svårare.

Inga kommentarer: