fredag 24 maj 2013

En lusig lufsare

Bäst att passa på innan träningsvärken sätter in. (De där pistolerna var det visst ett tag sedan jag körde...) En lufsig tur till jobbet och veckans tredje spring. Tre till fyra springpass och ett par andra pass känns lagom just nu. Det är ju oftast inga långa pass jag håller på med nu för tiden så träningsmängden har mer än halverats. Jag tycker dock inte att jag har så mycket mera tid. Jag måste ha blivit väldigt långsam i allt jag gör? Jaja. Tids nog blir jag nog effektiv igen.Jag har föresten blivit lite rödhårig. Nu när den skarpaste rödheten har tvättats ut känns det ganska bra. Dock är topparna så mättade av svart/svartbrun färg att det syns lite dåligt där. men det är ju ändå dags för klipp snart. Ska bara hitta den där tiden.

9 kommentarer:

Karin sa...

Supersnyggt!!

Anonym sa...

Jättesnyggt!!! :-)
Och du har ALL rätt att ta det lugnt (och långsamt).

Johanna sa...

SUPERFIN i håret!! I like. (Och jag borde också gå till frisören...)

trevlig helg!

Louise sa...

Fin färg! Klär dig jättebra!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Fint!

Ingmarie sa...

Du är skitsnygg på ren svenska!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Vad fin du är i håret!

mikael sa...

Dessutom är du gravid. Hoppas allt är som det ska.

Oh my green darling sa...

Snyggt hår!