onsdag 8 maj 2013

Maxat med saker

Ganska tung styrka igår balanseras upp med en yogaklass idag. Lyx att börja 12 två dagar i rad! Dessutom ledigt imorgon och faktiskt även fredag då jag tar ut åtta komptimmar då. Dock jobb på lördag men sedan är det ju en ledig söndag så det känns helt ok. Och nästa vecka jobbar jag bara måndag till torsdag för på fredag åker jag till Göteborg för en helg helt för mig själv. Eller ja, utan resten av familjen, vänner ska jag både bo hos och umgås med. Dessutom väntar både rutinultraljud och spelning med the Knife i nästa vecka. Plus spring både denna och nästa vecka såklart. Verkligen maxat just nu.

4 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Skönt och börja 12, det gör jag mån- ons, älskar att träna på morgonen så blir en perfekt start :)

Mycket kul som händer!

Snorkkis sa...

Låter som en massa - men en massa skoj! Ha en bra Göteborgstrip!

Malin sa...

Tänker varenda gång jag läser att du yogat- näe, nu måste jag ta upp yogan igen! Men än har det inte hänt.. ;)

Löpning & Livet sa...

Lina: ja, tyvärr är det inte så ofta jag gör det så det gäller att njuta när tillfälle ges :)

snorkkis: det ska jag, men först ytterligare en vecka på hemmaplan :)

Malin: gört! yoga är bra :)