torsdag 23 maj 2013

Sådär ja

Sjukommasju till jobbet och tabatastyrka med kettlebells och trx på kvällen. Om springet finns inte så mycket att säga. Kisspaus efter två kilometer samt en kort snutt promenad i en del av turens längsta backe. Fint så.Kvällsstyrka hemma. Trettio minuter effektivitet. Två övningar ihop blir en intervall. Alternerade, varannan kettlebell varannan trx. Bra där. Nu ska jag köra lite rörlighet också och få i mig kvällsmat så är dagen fulländad. Lite för lite tid med de två jag tycker om mest av allt bara.

2 kommentarer:

Jonna sa...

härligt kört! just styrketräning är skönt tycker jag eftersom där känner man (jag) mig ganska oförändrat åtminstone i vissa muskelgrupper som t.ex. biceps axlar bröst osv.

Löpning & Livet sa...

Jonna: Ja, jag känner mig ff ganska stark. Dock har jag slarvat med pistolerna märkte jag :)