tisdag 21 maj 2013

Äntligen dags igen

Jag måste säga att kroppen har känts oväntat fräsch efter lördagens äventyr. Lite obligatoriska blåsor under två av tio tånaglar och så hade jag lite lätt träningsvärk i bröstryggen (!) i söndags. Igår kände jag mig helt som vanligt men tog ändå ytterligare en vilodag. Jag hade fullt upp med annat att göra. Överlag är det fortsatt väldigt fullt upp men jag hoppas att jag har ork över att klämma in lite träning här och där ändå. Det gör ju mig både piggare och mer effektiv. Det gäller bara att inse det just när stresshormonerna ligger på topp.


Idag tog jag således benen till jobbet. Det kändes ganska lätt men jag tycker att ryggsäcken börjar märkas av mer och mer. Eftersom jag aldrig springer både till och från jobbet numer behöver jag packa den ganska full om logistiken ska fungera. Men det är bara att gilla läget. Timmen mellan åtta och nio, tiden mellan frukost och frukost 2/mellis är den tid då jag har både ork och tid att träna.


Det var tråkigt molnig ute och lite blåsigt men det var så skönt att få lufsa fram och lyssna på ljudbok att jag knappt hann tänka på det förrän jag kom in i city med dess tråkiga gator och rödljus. Vips var jag på jobbet och serverades extra lyxig köpfrukost som några morgonjoggande kollegor varit gulliga att köpa med åt mig. Nu är det dags att jobba. Ikväll har vi marakväll och gästas av riktigt stjärnor i butikerna på Kungsgatan!

2 kommentarer:

Louise sa...

Jag tycker du är himla strong med löpningen! Stort grattis till halvmaran och till att känna dig så fit redan dagen efter -tror det måste ligga en liten löpare därinne i magen! :-)

Jenny sa...

Bästa kollegorna låter set dom...grymt att få frukost serverad-lyx!