måndag 11 mars 2013

Error

Idag har jag varit ledig och jag hade planerat så bra att jag, om det skulle vara soligt och fint, skulle springa en sväng med Sixten och vagnen. Förutom att jag, nu när det inte längre går att ta pulkan, springer typ 700m till föris de morgnar jag springer till jobbet, har jag inte sprungit med vagnen på evigheter. Inte sedan i somras eller möjligtvis tidig höst. Och ingen längre tur med den nya vagnen har det hunnit bli. Men idag skulle det ske. Men så vaknar jag förkyld!! Visserligen har jag snorat en del det senaste men jag har känt mig ungefär som vanligt i övrigt. Fast detta är kanske förklaringen till att jag kände mig så himla sliten hela förra veckan. Vagnspring får i vilket fall som helst vänta ytterligare.

Imorgon hade jag tänkt skaffa mig ett gymkort, men jag misstänker att även det får vänta. Trist. Jag hoppas verkligen jag är frisk innan helgen för då ska jag gå löpcoachutbildning samt instruera på BBC. Men de brukar ju vara snabbt övergående mina förkylningar så än finns ingen anledning till oro. Jag boostar mig med exotiska frukter, glass och te så ska det nog ordna sig.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Oh nej! Bli frisk fort nu!

LinaTriathlet sa...

boosta massor!! hoppas det ger med sig kvickt! krya på dig!!

Lisa B sa...

Krya på dig! Jag har varit dålig på att kommentera din blogg på sistone men jag läser alltid. Hoppas vi kan få till ett gemensamt pass i Nackaskogarna när våren kommit på riktigt.

Unknown sa...

nej vad tråkigt! krya på dig nu. hoppas ni hade en mysig dag i alla fall!