onsdag 13 mars 2013

Älska bröd

Nu är jag inne på tredje dagen av förkylning. Fruktansvärt tråkigt och jag undrar hur många näsdukspaket jag snytit upp? Många... Inget halsont dock vilket alltid känns bra, men det är inte så att jag skulle få för mig att träna med en sådan här tjock känsla i huvudet och snoret rinnande konstant. Och nästäppan ska vi inte tala om. Gnäll.


Hungern är det dock inget fel på och jag har nyss mumsat i mig en andra frukost trots att jag inte tagit benen till jobbet. Kroppen är liksom programerad på att äta konstant. Men lika bra det, då går det förhoppningsvis lite snabbare att bli frisk.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara instämma med dig....
Bröd är fantastiskt..

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Krya på dig! Jag hoppas du är bättre till på lördag:)

Jag ska ut och panikshoppa imorgon, måste hitta ett par sköna byxor att glida runt i på bootcampet.