torsdag 7 mars 2013

Korta och lätta
Jag har känt mig trött och sliten denna vecka så jag har bara sprungit rätt korta och lätta pass (men eftersom jag sprungit både till och från jobbet blir det ju ändå en del kilometrar) Imorse kändes benen som betong trots springvila igår. Men när jag väl var igång och solens strålar värmde rumpan trots flera minusgrader så kändes det ändå helt ok. Lite tidsbrist gjorde att jag ändå tog den kortaste vägen och tempot var ändå lätt. Men det var en fin tur och trots kylan känns det som att våren är på väg.Hela min kropp längtar efter vår. Jag må vara en människa som älskar vintern, men varje år är det ändå lika skönt när våren kommer. Sol, ljus, springa i t-shirt och halvlånga tights och dricka kaffe i solen. Snart.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Samma här. Längtar ihjäl mig efter vår!! :-)

anneliten sa...

Visst kan man älska både vinter och vår. Jag gillar sommar också, men tycker inte om att springa när det är för varmt. Höst är också härligt. Jag bor i rätt land :-)

Har också sega ben och dålig motivation just nu förresten...

mammaspring.com sa...

Blir så avundsjuk då jag ser Stockholm att jag tuppar av! Här tvärs över viken är det metervis med snö! Helt knäppt! Vill ha solsken och bara vägar nu - bums!

Jonna sa...

känner igen mig, har också tränat kort och lätt :) fast inte så många km totalt som du direkt... hoppas på ett litee längre pass i helgen iaf.

Unknown sa...

japp vintern måste ju ge sig nu! här börjar det bli mer och mer vår för var dag och löparmotiavtionen blir lite bättre av det :)

Saras Träningsblogg sa...

Ja tänk va lite sol kan göra! Underbart!!