lördag 9 mars 2013

Lite mer som vanligt

Denna vecka har jag till skillnad mot förra tränat lite mer som vanligt. Och riktigt bra om jag bortser från avsaknaden av kvalitetspass. Men det får bli nästa vecka.

Istället har jag lyckats klämma in en Body Balance, två korta men intensiva styrkepass (ett på lunchen i onsdags och ett nu ikväll) samt tre dagars transportlöpningsdagar till och från jobbet. Inte jättemånga kilometer totalt men en bit över fyra mil totalt. En vilodag på det också och imorgon är det långpassöndag. Men eftersom motivationen för långpass för närvarande är totalt obefintlig och eftersom jag inte ska köra någon stockholmsmara i juni (Kanske är det just därför motivationen är som bortblåst också.) kommer jag vara snäll mot mig själv och vara supernöjd med ett kort långpass. Det var faktiskt flera veckor sedan jag sist sprang lite längre. Tiden rusar fram.Nu efter en intensiv jobblördag, middagslagning till mig och Sixten, träning, dusch och bad av mig och Sixten (Den tredje familjemedlemmen hastade iväg ungefär samtidigt som jag kom hem. Så kan det vara bland.) och nattning av den senare är jag helt slut och ska krascha i soffan med te och glass och kanske lite chipsrester från gårdagen. Det blir nog tidigt sänggående också misstänker jag. Trött är mitt andranamn.

6 kommentarer:

Ann sa...

Alltså en sån där trxmojäng ska jag önska mig i present någon dag, av mig själv kanske det får bli. Måste fixa ett litet hemmagym nu ju.
Hoppas allt rullar på som det ska!! STOR kram till dig!

Löpning & Livet sa...

Ja, trx är verkligen grymt! Jo då, det rullar på :) Kram tillbaks!

Saras Träningsblogg sa...

Mmm, BJ bästa glassen!! ;)

Unknown sa...

det lät som en helgkväll precis i min smak. Idag sprang jag knappt en mil, det var jag nöjd med, efter att ha hasat runt på typ 5 km-pass sista veckorna...

anneliten sa...

Måste du köra långpass då? Om du inte är motiverad och inte har något långlopp i planen? Du springer ju en hel del mängd ändå, och det går rätt snabbt att ta sig upp i längre distanser igen tycker jag som ju faktiskt var bota helt från löpning under stora delar av 2012.

Löpning & Livet sa...

sara: ja den var god!

jonna: men man får ju ta det successivt så jag tycker du ska vara nöjd. Det är ju ändå en ökning med 50%. Vi kanske har vi drabbats av samma syndrom :)

anneliten: nej, det behöver jag ju egentligen inte. Det har du alldeles rätt i. Men du vet hur man är :) Är iofs anmäld till gbgvarvet men dels är det ett tag dit och dels behöver jag ju knappast springa massa 3 milspass inför det.