lördag 16 mars 2013

En rolig dag!

Jag har haft en kul dag på FBBC som började i och med min egen cykelklass. Hur kul var det inte att sitta på instruktörscykeln igen?! Superkul! Ett litet missöde med ett kort strömavbrott och sedan svårigheter med att få igång headsetet gjorde att jag fick instruera en och en halv låt utan mick innan jag fick hjälp, men i övrigt är jag rätt nöjd. Kanske inte min allra bästa klass någonsin, men helt klart godkänt, särskilt med tanke på att det var ett bra tag sedan sist. Att jag dessutom fick en hel del positiv respons på både upplägg och musik (!) gör det hela ännu mer roligt!

Efter min cykel. Karin och Carro vid min sida.
 
Som pass nummer två var jag inbokad på en löpklass med Runday. Jag var rätt trött efter cyklingen och ville inte köra för hårt eftersom förkylningen fortfarande har mig i sitt grepp, men eftersom det var mest löpteknik så gick det finfint. Det var en rolig klass och jag påmindes än en gång om att jag måste börja köra löpskolning mer regelbundet igen. Ett tag var jag duktig på det, men inte nu längre tyvärr. Skärpning.

Efter löpningen kände jag ändå att det fick vara nog med träningen för denna dag. Jag ska klara av en hel dag med praktisk löpcoachutbildning imorgon så någon måtta får det vara. Resten av dagen gick jag således på föreläsningar.

Kostföreläsning.
 
Först ut en väldigt basic men bra kostföreläsning av en dietist från Fazer. Så skönt med människor som har samma matfilosofi som jag. Föreläsning nummer två hölls av Lovisa och handlade om hur du får en stor och framgångsrik blogg. Nu bloggar jag inte av denna anledning utan för att jag älskar att skriva och om detta medför att någon inspireras blir jag ännu gladare. Men jag strävar inte efter att hela tiden nå fler läsare och jag tackar konsekvent nej till eventuella samarbeten med företag (Har gjort hittills i alla fall, men man ska ju som bekant aldrig säga aldrig. Det är möjligt att det någon gång dyker upp något erbjudande som jag kan stå för till 110%.), men däremot tycker jag att det är otroligt intressant med detta fenomen och intresserar mig mycket för trovärdighet, ansvar och associationer bloggare-företag. Så ändå en intressant timme.

Tredje föreläsningen hölls av två av arrangörerna, Terese och Sofia och handlade bland annat om Terese självbiografiska bok Viktig och bland annat om bloggare som hälsoförebilder och vilket ansvar vi har. Det senare är något jag själv brinner för och tycker är otroligt viktigt att reflektera över. Hur uppfattas det du förmedlar och vad vill (ska) du förmedla. Viktigt!

En rolig dag där jag träffat många nya och gamla bekantskaper. Alltid lika roligt. Nu är jag dock trött och ska försöka ladda upp inför en morgondag som också kommer bli tuff.

6 kommentarer:

Unknown sa...

åh det lät som en toppendag! jag har tänkt på er och önskat litegranna att jag var med, även om jag haft det skönt hemma också...

Anonym sa...

Låter som ni har kanondagar. *avis* :-))

Hanna sa...

Så GRYMT bra pass idag!! Stort tack för det! Kunde inte kickat igång dagen på ett bättre sätt.

Kram!

Ingmarie sa...

Slår vad om att din klass var magisk! Och vad fina ni är. :-)

sophia sa...

Din cykelklass var superbra!!

Löpning & Livet sa...

Tack snälla Hanna och Sophia! Era ord värmer verkligen!

Tack också Ingmarie :)

Jonna och Räoef: Verkligen något jag rekommenderar!