söndag 24 mars 2013

Gratisbok om springning

Häromdagen låg ett litet paket och väntade på mig när jag kom hem. Jag älskar att få paket, men kunde inte minnas att jag väntade på något just då. Inte i den storleken iallafall. Men jag öppnade. Och fattade ingenting. Varför har jag fått paket med en bok i. Jag har ju inte beställt någon. Men ett bra val av bok liksom. Läste det medföljande brevet men blev väl inte så mycket klokare. Hur vet Pocketförlaget att jag älskar att springa? Och att jag gillar Martina Haag? Och att jag inte läst denna bok?Martin sa då att det kanske hade något med bloggen att göra. Nja, jo det skulle det ju kunna ha, men jag tackar ju aldrig ja till saker jag får erbjudande om. Kanske har det något med jobbet att göra? Mysterium.

Men så någon timme senare såg jag diverse andra springbloggare också fått boken och då föll alla pusselbitar på plats. Jag var inte så speciell ändå, hehe. Och nu gör jag exakt det som förväntas av mig, det vill säga bloggar/twittrar/instagrammar/facebookar om den. Men jag bjuder på det denna gång. Det var ju ändå så mitt i prick så tack Louise!

2 kommentarer:

Unknown sa...

vad mysigt, jag vill läsa den där boken, det har inte blivit av ännu bara. Tycker Haag skriver roligt och ofta träffande i RW.

Louise sa...

Kul att du gillar! Och jag har ju läst din blogg sedan långt innan vi bestämde oss för att ge ut Heja heja!, så lite speciell är du allt! ;-) /Louise