fredag 15 mars 2013

Inspirationsdags!

Idag ska jag inte till jobbet utan på löpcoachutbildning. Dag 1 av 2. Dag 2 är på söndag för min del så jag pausar för en dags bloggerbootcamp däremellan. En intensiv men rolig helg tar sin början.Idag är det teori och det ska bli så himla kul! Jag bara älskar allt som har med anatomi, fysiologi och träningslära att göra och skulle kunna läsa hur många kurser som helst. Totalt sett har jag läst över en termin i ovanstående ämnen, främst fysiologi, i min(a) universitetsutbildningar men läser gärna dubbelt så mycket mer. Det kommer förmodligen vara mest repetition för mig idag men sådant kan jag aldrig få för mycket av. Alltid är det något jag glömt, behöver få förklarat än en gång och säkert kommer det komma något nytt eller 'gammalt' ur en annan synvinkel. Så himla bra.

Inga kommentarer: