tisdag 5 mars 2013

Pust
Vi städar och plockar och fixar inför morgondagens fotografering av lägenheten. Vi jobbar och vi springer och vi pussar på stortoddlern. Och så äter vi ostkaka med sylt och grädde och dricker te. Jag är så trött att ögonen snart går igen av sig själva och imorn bitti blir det tidig uppstigning för att hinna fixa det sista finputset. Och så fotning. Och så jobb. Men ingen springning för min del. Två dagar med transportspring, totalt 28km och ungefär 20 fler än förra veckans motivationssvacka. Imorgon kvällsstyrka och på torsdag blir det springskorna till jobbet igen. Fina, om än stressiga, tider och en analkande vår.

4 kommentarer:

anneliten sa...

Bara man ser till andra sidan på allt "jobb" så. Flytt på gång?

Tove sa...

Lite skönt att höra att vi är fler som har det hetsigt just nu. Sånt där lägenhetsfix tar på krafterna, bra fixat. Vi kämpar på in i våren!

Löpning & Livet sa...

Anneliten: ja, inte någon akut stundande, men vi vill vara förberedda om/när vi hittar något. Tips på fint ställe med någorlunda "billiga" radhus/hus?

Tove: Ja, det brukar kännas lite bättre när man vet att man itne är ensam.

Unknown sa...

åh ostkaka! det måste jag snart äta. mmmm! kämpa på med allt ni ska göra, det är jobbigt när man är "i det" men skönt sen...