söndag 17 mars 2013

Vilken helg!

Alltså, vilken helg! Förutom FBBC så har jag som sagt gått en löpcoachutbildning med fokus på grupper. Det är Running Sweden i samarbete med PT School som håller i trådarna och jag kan varmt rekommendera den. Nu ska jag bara försöka spara ihop pengar så att jag kan gå steg två som är inriktad på individer vilket egentligen intresserar mig mer.Om fredagen till största delen bestod av repetition så tog jag med mig desto fler insikter och lärdomar från idag. Framförallt till min egen löpning. V jobbade mycket med teknik och nu har jag återigen påmints om hur mycket det ger och gör. Detta blev liksom sista spiken och även om jag tänkt på det mycket innan så har jag nu definitivt bestämt mig. Jag måste få in mer teknikträning i min löpning. Så nu, den närmsta tiden, kommer jag lägga stort fokus på teknik, styrka och rörlighet. Nu när motivationen för att springa långt är näst intill obefintlig och jag allmänt har befunnit mig i en svacka passar det utmärkt. Förmodligen kommersen betyda rejält mycket färre kilometrar i veckan, men desto mer kvalité. Givetvis kommer grunden i min träning bestå av väldigt lätta distanspass toppat med ett par tuffa pass (plus styrka och yoga) men från och med nu kommer jag lägga in mer teknikfokus och små sessioner löpskolning i några av passen. Jag kommer också göra allt för att försöka få in fler styrke- samt rörlighetspass. Så ska det bli. Så ska vi se om inte motivationen till att springa långpass kommer smygande så småningom också.

Så. Nu ska jag bara bli helt frisk också. Jag har ju tränat en del i helgen. Igår kändes det helt ärligt inte helt hundra och det var också därför det mest blev föreläsningar för min del. Idag är jag dock mycket bättre. Kanske var det den där sjukligt starka citron- och ingefärsshoten jag serverades på bootcampet? Den var inte god, men det kändes liksom som att alla bakterier och virus borde bli bortskrämda av sådana starka grejer. Helgalen var den. Vi kan hoppas att den hjälpte och att jag är hundra procent frisk och träningsklar till på tisdag för det är nämligen min plan.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Visst var det roligt med löpcoachningen dag två! Jag bara älskar Rubin och Lisa och deras otroliga inspiration!

Unknown sa...

det låter som en bra plan tycker jag!!!

Uppochhoppa sa...

Spännande! Jag skulle gärna vilja höra mer om den där utbildningen, planerar att försöka ta några i vår eller i höst!

Stort tack för att du var med och förgyllde FBBC13 med ett grymt pass och din energi! KRAM!