söndag 24 mars 2013

Äntligen lite spring att rapportera!

Först tänkte jag ta ytterligare en dags vila. Liksom för säkerhets skull. Eller, om sanningen ska fram, för att jag var rätt trött och sur. Men sen tänkte jag att nä, nu får det vara färdigsurat, nu ger jag mig ut och blir på bra humör istället.

Så på med kläder, fortfarande vinteroutfit tyvärr, och iväg i princip direkt Martin kom hem från tåget. Jag hade tänkt mig en lufsarrunda. En lugn tur för att reka vagnframkomlighet inför eventuell vagnjogg imorgon. Men så var jag så pigg. Och hade så studsiga skor på fötterna. Jag har bara sprungit i dessa skor en gång tidigare, i tisdags, men då fick de inget rättvist test eftersom den hemturen var i lusigaste laget för att testa skor. Men idag alltså. Kan nog bli en ny favorit.

Ny favoritsko samt raggisbeklädd fossing.
 
Det blev ingen lätt tur. Ingen supertuff heller, men väl ett medelhårt distanspass på 9,5km. Jag kände mig tung och flåsig efter de här två veckorna med minimalt med spring men benen var det minsann inget fel på. Fullmatade med energi och studs som hade räckt till minst det dubbla. Men någonstans har jag ändå ett förnuft. Och det blev rätt lagom ändå. Gissar på lite träningsvärk i vaderna imorgon. Skorna inbjöd verkligen till en landning på främre delen av foten och med tanke på hur lite fart mina ben har fått uppleva den senaste tiden kommer det nog sätta spår. Men det är det ju lätt värt.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Skönt att du är igång igen nu!

Anonym sa...

Härligt. Snart är flåset i kapp också! :-)

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Skönt med spring!

Unknown sa...

Gött med spring med fart! det saknar jag ibland :)

Unknown sa...

Härligt med pigga ben!