lördag 16 mars 2013

Blogger Boot Camp

Jag sitter på tunnelbanan på väg mot Blogger Boot Camp. Jag ska instruera min första cykelklass sedan innan sommaren och det ska bli så himla kul! Jag har saknat det. När jag tänker efter har jag inte instruerat alls sedan innan jul så liksom extra roligt är det. Även om jag känner att min paus är rätt så saknar jag instruerandet och förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan jag återupptar det igen.

Förkylningen är mycket bättre men inte helt bra. Så vi får se hur dagen fortskrider. Meningen är att jag ska delta i några klasser till men det beror på hur det känns efter min egen, tuffa, klass. I värsta fall får jag nöja mig med att mingla runt och gå på föreläsningar och blir det då blir det bra det med. Nu kör vi!

1 kommentar:

Snorkkis sa...

Märks att du gillar instruerandet. Hoppas ni hade en bra bootcamp dag - hade ni säkert!