söndag 3 mars 2013

Det där livet

En intensiv helg är till ända. Eller ja, så himla intensiv har den kanske inte varit ändå. Jag har trots allt hunnit med en powernap både fredag och lördag. Men jag har också hunnit med mycket. Mycket är föresten temat för stunden. Det är mycket överallt. Mycket på helgerna. Mycket på jobbet och mycket i livet. Vi ska bland annat fota vår lägenhet nu i veckan så att det går snabbt och smidigt att lägga ut den på Hemnet den dagen vi hittar ett boende som passar oss. Mycket att fixa inför detta. Köpa en del grejer, städa och plocka undan. Jag tycker det är svårt. Jag är rätt så ointresserad av inredning (även om jag gillar att ha det snyggt och stilrent runt omkring mig) och allt det där och även riktigt dålig på att se vad som funkar och inte. Martin är ungefär på samma nivå så vi kommer liksom inte så långt. Men vi får hoppas på en lyckad affär.

Det är också mycket på jobbet med en begynnande högsäsong runt hörnet. Ny personal att lära upp, ett schema som ska funka och allt annat runtikring som jag ändå tycker är roligt fix. Jag gillar att organisera och strukturera och älskar känslan av att allt flyter på och fungerar tack vare mig.


Mycket är det så också i övriga livet. Inte på träningsfronten just denna vecka då jag bara fått ihop totalt tre (3!) pass. När hände det senast?? Ett pass Body Balance i måndags, ett springpass i torsdags och ett styrkepass i fredags. I helgen har jag varken orkat, hunnit eller haft lust. Dessutom har jag inte känt mig riktigt kry med snorig och nysig näsa och trötta ögon. Fast hade jag verkligen velat hade jag förmodligen kunnat. Lite har jag allt latmasken att skylla. Men det kommer snart.

Men åter till saken. Mycket. Jobb nästa helg och därefter blir det en tuff helg på alla sätt och vis. Jag ska gå en löpcoachutbildning och få specifika papper på mina löp- och träningslärakunskaper. Dessutom ska jag klämma in instruerande av en cykelklass på Blogger Boot Camp. Det ska bli väldigt roligt men också lite nervöst. Det var ett bra tag sedan jag instruerade cykel och att göra det i ett så pass stort forum som BBC känns lite mer än att köra en vanlig klass. Men mest av allt ska det bara bli fruktansvärt kul för jag trivs så bra på den där instruktörscykeln och förhoppningsvis finns där åtminstone en person som tar till sig mina ord och gillar det jag gör. Det räcker för mig. Det är det som lyfter mig.

Men nu ska jag bara slänga mig i soffan. Dra en filt över mig och äta och dricka gott. Det är jag nämligen riktigt bra på. Och imorgon springer jag till jobbet igen.

6 kommentarer:

Unknown sa...

låter som en helg i min smak! och vad spännande att ni letar nytt boende, hoppas ni snart hittar vad ni söker!

Jenny sa...

Åh jag ska också gå löpcoach utbildningen visserligen den extrainsatta fredag till lördag. Vilken går du?

Löpning & Livet sa...

Jonna: Ja, spännande men också lite jobbigt :)

Jenny: jag kommer gå fredag och söndag och så BBC på lördag :)

Johanna sa...

Mycket var ordet! Mycket ROLIGT! :D Ska bli kul att ses på FBBC nästnästa helg :D

Ingmarie sa...

Var sak har sin tid som det heter. Men du kommer greja det!
En sak i taget bara. :-)

Anonym sa...

Låter intensivt! :-)