torsdag 28 februari 2013

Nu så

Torsdag och tillbaks till rutiner. Transportspring till jobbet. Dagen till ära en hel timme tidigare än vanligt på grund av att jag var tvungen att vara på plats tidigare helt enkelt. Mindre folk i rörelse. Lugnare och skönare för mig.

Benen var pigga och glada och turen på prick 9km var lätt från början till slut. Då försvinner ju såklart latmasken sin väg snabbt som ögat så nu är jag på banan igen. Jag har dock besök hela helgen från och med nu snart men några springturer och ett styrkepass ska jag försöka klämma in. Men nu ska jag göra våfflor. Och sedan tillbaka till jobbet för ett företagsevent. Men därefter är det helg!

8 kommentarer:

Snorkkis sa...

Var en väldigt vacker morgon idag med. Och vi visste väl att latmasken egentligen inte fanns där :)

Ingmarie sa...

Tror inte din latmask är särskilt viljestark. .-)

Annoula sa...

Och helg gillar vi! Trots att jag är ledig :). Det betyder att Jeppe är hemma, tjoho!

Löparflickan sa...

Härlig start på dagen, önskar att jag hade lite närmare på jobbet, jag orkar inte transportspringa så ofta tyvärr :(

LinaTriathlet sa...

Härligt med pigga och glada ben! Jag jobbar idag så tar helg lite senare i eftermiddag! :) Ha en toppenhelg!

Suzan sa...

Trevlig helg!

AKA sa...

Transportlöpning har verkligen en härlig klang! Tack för att du inspirerar!

Unknown sa...

skönt med helg och besök! hoppas ni har det riktigt mysigt och lika soligt som det varit här. kram!