söndag 3 februari 2013

6 blev 3,5

Ja, att det inte skulle bli 6 klasser visste jag ju redan i morse. Och när jag kolla igenom schemat lite noggrannare under min lunchpaus insåg jag att det nog inte skulle bli 5 heller. Jag hade nämligen ett glapp på en timme och så länge hade jag helt enkelt inte lust att vänta för att eventuellt få en plats på MOJO yogan. Så 4 klasser fick bli dagens uppgift. Men det slutade på nästan 3,5.

Först ut cykling för Jessica Clarén och Linda Jonsson. De bjöd på kadensdrillar, ett kul upplägg som dock förstördes av mina onda sittben. Det hjälpte tyvärr inte ett dugg att jag hade cykelbyxor på mig. Tråkigt. Jag fattar inte varför jag är så känslig helt plötsligt? Ok att jag inte cyklat på länge, men kom igen. Återigen inte musik jag gillar, men så är det ju och det är ju "mitt fel".

Lunchpaus och sedan NTC Mobility. Inte alls min grej tyvärr. En blandning av yoga, dans och nåt mer som jag aldrig riktigt förstod. Jag tyckte det var för hattigt och så var jag trött och att rulla på höfterna är inte min grej. Så jag gick efter 20 minuter. Köpte en kaffe och lyssnade på Kristin Kasperssens föreläsning någon kvart.

Sedan dagens och helgens absoluta höjdpunkt! NTC Run 2. Jessica Clarén och Anna Lindh med hjälp av Maria Olofsson och Petter Ehrnvall. Så otroligt roligt och helt min grej! Några löskolövningar, en massa sprinter med olika typer av starter och lite (bra!) styrkeövningar upplagda i block om 3 övningar gånger 2 för halva klassen och 3 andra övningar  gånger 2 föra andra halvan. Efter ytterligare sprinter bytte vi. Jag bara älskar den här typen av klasser! Och så mycket mer genomtänkt logistikmässigt än igår. Nu fick alla plats trots mindre sal. Den stora matiga salladen och kaffet jag nyss druckit gjorde mig lätt illamående men det kvittade för jag vara bara så himla glad! Sådant här vill jag instruera! Nä, jag ska instruera sådant här!

Endorfinhög och nöjd gav jag mig av mot dagens och helgens sista klass. Core Connection. Väldigt mycket folk, men jag tror att majoriteten förväntat sig en coreklass. Jag också, men jag blev bara glad när det visade sig vara en yogaklass men med fokus på core och förberedelse inför handstående övninar. Efter en kvart hade typ hälften av folket lämnat. Jag var tyvärr alldeles för trött och sliten för att kunna ta till mig klassen på bästa sätt, men hade jag varit pigg hade jag förmodligen älskat den.

Nu är jag trött och har träningsvärk på många ställen och tar en planerad vilodag imorn. Men jag längtar efter att springa. På tisdag!

2 kommentarer:

Livskraft sa...

Kul att se dig!!
NTC Run 2 låter som en klass jag hade gillat!

Unknown sa...

det låter superroligt! vad härligt med ett pass som ger så mycket energi och lust att själv instruera!