torsdag 14 februari 2013

Torsdagsfunderingar

Jag firade ingen semeldag i tisdags. Däremot har jag ätit, kanske inte tio, men säkert sex-sju stycken innan. Och så åt vinn varsin igår. Men den var så ogod att jag kanske inte äter någon mer i år. Torr, för lite mandelmassa och 'blött' lock. Möjligtvis tar jag mig in till stan i morgon på min lediga dag och då tar jag kanske en sväng förbi Vetekatten på Kungsgatan för den semlan jag åt som kom därifrån är lätt den godaste jag ätit i mitt liv. Tips för den som har vägarna förbi.

Inte har jag firat alla hjärtans dag idag heller. Mitt hjärta har fått vilodag och några presenter har jag inte hunnit köpa. Inte Martin heller. Men Sixten däremot, han kan det här med presenter alltså. Lätt de finaste allahjärtansdagspresenterna vi fått.
Jag har också funderat en del det senaste. På mitt instruerande och mitt coachande. I vilken form jag ska ta det vidare och var och när och allt det där. Jag har väl inte kommit fram till någon glasklar plan men däremot har jag nästan bestämt att jag nog fasen ska unna mig ett gymkort. Jag kommer ju inte ha så mycket tid att utnyttja det, det kommer handla om en till ett par gånger i veckan, men jag tänker att jag nog är värd lite lyx. Jag har inte betalat för ett gymkort på sex år så det känns berättigat. Ja, så får det förmodligen bli.

7 kommentarer:

Miss Agda sa...

Jag funderade länge på det där med gymkort och var det skulle bli. Valde till slut det bästa (och tyvörr dyraste) och mitt liv har verkligen fått ett rejält lyft. Jag utnyttjar mitt kort bara 2-3 ggr i veckan, men jag känner redan nu att den satsningen är så värd de pengarna! Jag är lycklig varje gång jag är där. Så GO GO GO! Vilket gym tänker du börja träna på?
Kram

Löpning & Livet sa...

Ja du verkar verkligen ha hittat rätt!

Det kommer förmodligen bli sats och anledningen till det är helt enkelt att jag har flera anläggningar nära jobbet och en nära samt ytterligare några tänkbara nära hemmet. Men jag ska tänka en runda till.

Ingmarie sa...

Ja du är verkligen värd ett gymkort. Det finns ju dessutom massor av olika att välja mellan! Jag äääääälskar mitt (mina) kort. (Det ena är dock till badet...)
Och vilken underbart fin Alla hjärtan present.

Uppochhoppa sa...

Hjärtat smälter lite när man ser sådant där pyssel!

Och jo, visst är du värd lyx. Do it!

Annoula sa...

Åhhh! Pysselgullighet deluxe!!!

Annie sa...

Klart du är värd! Fundeat i liknande banor men jag fortsätter gneta ute och tar lite klippkort och engångsbiljetter här o var. Och provträningar :). Heja dig med dina planer!

Unknown sa...

visst blir man besviken på en dålig semla!!! när man laddad och längtat...

kul med gymkort, bra investering!