onsdag 20 februari 2013

Veckans lunchträningstips

Det börjar ju bli en riktigt bra vana det här. Lunchträning i tabataform i totalt 25 minuter alltså. idag blev det lite flåsigt. Kanske hittar någon lite inspiration och det är väl ännu bättre. Nog för att jag bara skriver för min egen skull, men att inspirera är ju liksom mitt jobb på flera fronter så varför inte här någon gång emellanåt?Du behöver trx- band eller liknande och en eller ett par kettlebells av passande vikt. En dörr, typ den in till ett soprum som jag använder, är ju en fördel också. Så att du kan fästa banden. Lycka till!

5 kommentarer:

Mia sa...

Ska faktiskt premiärträna i hemmagymmet idag :) Vi får se hur det går. hoppas göra det till en god vana.

Anonym sa...

Åh vad jag önskar att jag hade TRX-band hemma! :-P

Anonym sa...

Jaa fortsätt gärna med fler tabataövningar! Jätteinspirerande eftersom jag själv har så dååålig fantasi.. :) Kram

Suzan sa...

Nice!

Bubblan Börs sa...

Din blogg är helt klart inspirerande. Kul att läsa.