lördag 2 februari 2013

En lite sur start

Vis från förra årets lärdom om låånga köer in i Globen var jag i år ute i god tid. Ingen kö alls och jag kunde snabbt hämta ut skor och goodiebag. Konstaterade att jag hade över en halvtimme på mig till min första klass yin yoga. Tog en sväng till shoppen. Galet! Mycket folk och en hel del fina grejer. Hittade såklart två plagg, ett linne och en bh, som jag inte kunde motstå. Funderade på om den oändligt långa kön skulle gå snabbt, men jo det var så många kassor.Ställer mig i kön och jo, den går rätt snabbt. Tänker att jag har gott om tid. Kommer närmare och närmare men precis när jag nästan är framme måste personalen byta kvittorulle i kortläsaren och krånglar med det i flera minuter. Dessutom handlar samtliga framför mig typ hundra plagg var (Helt sjukt vad folk handlar! Visst, lite billigare än vanligt och snygga grejer, men ändå!) och vips blir det bråttom.När jag är klar är klockan prick halv och jag småspringer mot min hall. Men nej, ett par minuter för sent. Visst förstår jag det, yoga är ju särskilt känsligt för sena ankomster. Men ändå lite surt. Dick var jag inte ensam om att missa och då känns det bättre. Dessutom har jag nya fina saker att sätta på mig :) Och fem klasser återstår idag. Flera av dem yoga.

Inga kommentarer: